Ultrageluid

ultrageluid-w-den-haag

Wat is Ultrageluid?

Bij de ultrageluidtherapie worden er via een speciaal apparaat geluidsgolven van een zeer hoge frequentie verzonden. Deze geluidsgolven veroorzaken trillingen die als het ware als een micromassage werken en zo de ontstekingen doen verhelpen. 

Voor wie?

Fysiotherapie WeMove past voornamelijk geluidtherapie toe na letsel zoals kneuzing, verdraaiing, ontwrichting en fractuur. Daarbij is de behandeling gericht op de bestrijding van zwelling en pijn en het helpt de wondgenezing. Veel voorkomende aandoeningen zijn peesontstekingen, slijmbeursontsteking en kapselontsteking. Het juiste gebruik van deze procedure zorgt voor een snellere genezing voor patiënten die lijden aan deze medische problemen. De ultrageluidbehandeling is geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven.

 

Over de resultaten van ultrageluid bij borstontsteking is een artikel van Christiane Vreede verschenen in de Fysiopraxis en het tijdschrift voor verloskunde. 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Als ultrageluidtherapie in uw situatie toegepast kan worden starten we zo snel mogelijk met de behandeling. Deze is pijnloos. 

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut?

Maak gemakkelijk en snel online een afspraak met de fysiotherapeut bij Fysiotherapie WeMove via onderstaande knop. 

Contact en locaties

Tel: (070) 360 47 86
E-mail: info@fysiowemove.nl

Tel: (070) 366 87 21
E-mail: info@fysiowemove.nl

Tel: (06) 21 90 34 83
E-mail: nina@fysiowemove.nl
Tel: (06) 48 15 65 47
E-mail: asia@fysiowemove.nl