Arbeids- en bedrijfsfysiotherapie

Arbeids- en bedrijfsfysiotherapie Den Haag

Arbeids- en bedrijfsfysiotherapie

We houden ons bezig met de beoordeling en analyse van de werkplek, beroepsactiviteiten en elementen die (directe) impact hebben op het ontstaan van aandoeningen van het bewegingsapparaat. Daarnaast geven we trainingen op het gebied van arbeidsergonomie en instrueren we de juiste uitvoering van beroepswerkzaamheden.

 

Ons aanbod van “Fysiotherapie voor bedrijven” is bedoeld om medewerkers professionele ondersteuning te bieden gericht op het verbeteren van hun gezondheid en leven.

 

tiltraining, ergonomia kantoorwerk,  ergonomie van fysiek werk, ergonomie van productiewerk

De bezorgdheid van bedrijven om het idee van een evenwicht tussen werk en privéleven te verspreiden, heeft niet alleen invloed op de ergonomie van het werk. Het heeft ook een positieve invloed op het functioneren van medewerkers in hun dagelijkse omgeving, ook privé.

 

Betrokkenheid van werkgevers bij activiteiten die gericht zijn op het verbeteren van de psychofysische toestand van werknemers leidt tot de ontwikkeling van positieve attitudes. En de reikwijdte van de impact wordt groter naarmate de werknemer nieuwe patronen van het werk naar huis brengt. De wijzigingen gelden dus ook voor gezinsleden.

We stemmen het aanbod af op de behoefte van het bedrijf en de medewerkers. Ons aanbod omvat:

Tijdens de training presenteren we bewegingsstoornissen gerelateerd aan een bepaalde taak, we evalueren werkplekken, geven manieren aan om goed te kunnen werken en geven biomechanische instructie aan de medewerker.

Onze aanpak is individueel, onze diensten zijn afgestemd op de specifieke kenmerken van kantoor-, fysiek- en productiewerk. De aandacht van fysiotherapeuten van Fysiotherapie WeMove richt zich op drie gebieden:

Als resultaat van ons werk wordt een ergonomisch rapport opgesteld met informatie over mogelijke risico’s, rechtvaardigingen en tips en aanbevelingen voor verdere acties.

ergonomie van fysiek werk

 

Ons doel is preventie. 

Universele preventie voor gezonde werknemers. Selectieve preventie voor werknemers met een verhoogd risico voor een bepaalde aandoeningen.

Geïndiceerde preventie voor werknemers met beginnende klachten om te voorkomen dat beginnende klachten verergeren tot een aandoening.

Zorggerelateerde preventie richt zich op mensen met een ziekte of aandoening en voorkomt dat een bestaande aandoening leidt tot complicaties, beperkingen, verzuim. 

We spreken Nederlands, Pools, en Engels. 

 

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van fysiotherapie, stellen de voorgestelde oplossingen u in staat om veiligere, comfortabelere en vooral gezondere werkplekken te creëren.

 

Bij Fysiotherapie WeMove is Asia Piechowiak een gediplomeerde fysiotherapeut gespecialiseerd in Arbeids- en Bedrijfsfysiotherapie. 

 

Heb jij interesse in één van onze diensten?

Vraag dan gerust een offerte aan.

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut?

Maak gemakkelijk en snel online een afspraak met de fysiotherapeut bij Fysiotherapie WeMove via onderstaande knop. 

Contact en locaties

Tel: (070) 360 47 86
E-mail: info@fysiowemove.nl

Tel: (070) 366 87 21
E-mail: info@fysiowemove.nl

Tel: (06) 21 90 34 83
E-mail: nina@fysiowemove.nl
Tel: (06) 48 15 65 47
E-mail: asia@fysiowemove.nl